نقش نیروی دریایی ارتش در منطقه خلیج فارس و دریای عمان
پایان نامه
- دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی - دانشکده ادبیات و علوم انسانی
- نویسنده محمود نادریان
- استاد راهنما محمد اخباری
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1389
چکیده
این پایان نامه با عنوان نقش نیروی دریایی ارتش در خلیج فارس و دریای عمان تهیه و تقدیم می گردد. در فصل اول به بیان مسئله و ارائه فرضیات پرداخته شده است . فصل دوم دارای دو بخش می باشد، در بخش یک به مفهوم شناسی و ادبیات موضوع تحقیق پرداخته شده است که شامل مفاهیمی چون ژئوپولتیک،امنیت، قدرت دریایی و تاریخچه آن سرزمین و مرز در جغرافیای سیاسی و ژئوپولتیک،پیدایش استراتژی دریایی، مفهوم استراتژی اصول استراتژی دریایی درزمان جنگ،عوامل موثر براصول استراتژی دریایی و تأثیرات فناوری در استراتژی دریایی پرداخته شده است. در بخش دوم این فصل به نظریه و مدل ها ازجمله دیدگاه های آلفرد تایرماهان استراتژیست برجسته جنگ های دریایی و استفاده از نظریات او در ارائه تحلیل های فصل چهارم و نقطه نظرات، راه حل ها و پیشنهادات ارائه شده در فصل پنجم از آن بهره گرفته شده است. در فصل سوم این نگارش به ویژگی های طبیعی، جغرافیای سیاسی انسانی خلیج فارس و دریای عمان، جزایر و بنادر مهم خلیج فارس اختصاص یافته و به مرزهای دریایی در این خلیج فارس وموقعیت ژئوپولتیکی و ژئواکونومیکی این منطقه اشاره شده تا مورد توجه خوانندگان قرار گیرد. در فصل چهارم علاوه بر ارائه شاخص های نقش نیروی دریایی ارتش در منطقه خلیج فارس اشاره ای به جنگ ایران وعراق و عملیات های متفاوت نیروی دریایی در این منطقه شده و درنهایت به تجزیه و تحلیل مسائلی ازجمله: تولید قدرت دریایی که موجب تولید و قدرت برای حاکمیت از طریق گزینه های سیاسی، اقتصادی، نظامی با الهام از نظریات ودیدگاه های دریایی آلفرد تایرهامان استراتژیست برجسته دریایی، به آن پرداخته شده و پیشنهادات و راه کارهای مورد نظر خود را براین پایه به مسئولین محترم سیاسی و نظامی کشور تقدیم می کند.
منابع مشابه
لیست از جلبکهای دریایی سواحل خلیج فارس و دریای عمان ( استان هرمزگان)
153 گونه جلبک از سواحل خلیج فارس و دریایی عمان لیست میشود. که 87 گونه آن (48 رودوفیت، 16 فئوفیت، 18 کلروفیت، 3 اگزوانتوفیت و 2 سیانوفیت) گزارشهای جدیدی برای فلور جلبکی ایران میباشند. در 16 مورد نیز نام برخی از گونههای که در گزارشهایی قبلی آمدهاند تصحیح شده است.
متن کاملبررسی تغییرات جغرافیایی - فصلی ترکیبات تقریبی خیار دریایی Holothuria leucospilata آبهای خلیج فارس و دریای عمان
در این پژوهش ترکیبات خیار دریایی غذایی گونه Holothuria leucospilota آبهای جنوب کشور که از استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان تا بخش های انتهایی استان بوشهر به تفکیک پاییز و زمستان سال 1395 و بهار و تابستان سال 1396 که با عملیات غواصی جمع آوری گردیده بود، آنالیزگردید. برای این منظورابتدا ازهراستان یک ایستگاه با طول و عرض جغرافیایی مشخص انتخاب و در وسط هر فصل با سه تکرار و درهر تکرار 3 نمونه ب...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی - دانشکده ادبیات و علوم انسانی
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023